Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, поділилася з багатотисячною аудиторією відвертими Insta Stories.

Артистка розмістила короткі ролики, на яких вона танцює в яскравому жовтому купальнику.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що співачці близько 33 років, але вона залишається в прекрасній формі, а також любить демонструвати своє підтягнуте тіло шанувальникам.

Раніше ми писали про те, що розведена Slavia забуває Дзідзьо під шампанське: вчіться, дівчатка. Артистка розмістила короткі ролики, на яких присутній популярний спиртний напій – в келиху холодне шампанське, за допомогою якого зірка рятується від спеки.

Нагадаємо, що співачка Slavia з'явилася на людях з красенем після розлучення з Дзідзьо: "Потрібен гідний". Поруч із зіркою позував чоловік у вбранні чорного кольору і з широким капелюхом-ним виявився танцюрист і хореограф Євген Пушкар, який танцював з виконавицею під її пісню "50 відтінків".

Як повідомляв Знай.иа, колишня Дзідзьо Slavia розсекретила, як в 33 виглядати на 25: потрібно терти. Виконавиця показала, як доглядає за своїм обличчям.

Також портал Знай.иа писав, що разведена Slavia в бікіні зробила все, щоб Дзідзьо кусав лікті: "Се*суальна, небезпечна". Дівчина показала які вона любить місця, де можна злитися з природою тілом і душею, не заморочуючись про свій зовнішній вигляд.