Телеведучий популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник показав багатотисячній аудиторії в соцмережі Instagram короткий ролик з майбутньою "Холостячкою" Златою Огнєвіч.

У кадрі артисти позують на красивій локації, Злата пропонує Гриші чашечку кави, а той жартівливо відмовляється і махає рукою.

"Гриша та Злата 🕺 💃 "Холостячка" скоро на Стб 🌹", - підігріває інтерес телеведучий.

Варто нагадати, що популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, вже активно готується до другого сезону реаліті-шоу "Холостячка".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огнєвіч розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Нагадаємо, що "Холостячка" Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "розпусниця". Григорій Решетник показав, як готується до вихідних, а також, поцікавився у фанатів, які у них плани на вечір.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка " Огнєвіч видала, де любить робити це найбільше: "Кружляє голову". Співачка опублікувала добірку топ-місць.