У щирій молитві кожен вірянин може звернутися, зокрема, з проханнями про вірність, терпіння і милосердя в сім'ї. А також просять ті, хто хоче знайти любов, вийти заміж або одружитися, народити дитину.

Про те, як правильно звертатися у молитві до Господа Бога йдеться на сайті Комісії у справах літургії.

Молитва про благословення сімейного життя

Боже всеблагий і милосердний, Твоїй опіці ми ввіряємо наші сім’ї, домівки та усе, що маємо і чим володіємо. Благослови нас, охорони від зла й небезпеки, збережи від нещасть і укріпи нашу віру та любов. У печалі й стражданні даруй надію. Вчини, щоб ми завжди перебували в єдності з Тобою. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва, фото з gettyimages
Молитва, фото з gettyimages

Молитва подружжя

O улюблений Ісусе, Ти своїм життям в Назареті освятив тут, на землі, Сімейство, яке Ти вибрав. Подивись милостиво на нашу сім’ю, яка приходить до Тебе i благає Твоєї допомоги. Згадай, що ця сім’я Тобі належить, тому що присвятилася і довірилася Тобі. Поглянь милостиво на неї, вбережи її від небезпек, допомагай у потребах, уділи нам сил, щоб ми, наслідуючи Святе Сімейство у взаємній любові, впродовж усього нашого життя витривали у вірності і колись на небі могли вічно Тебе прославляти.
O Маріє, Найсвятіша Мати, сповнені надії, що Твій Син вислухає Твої прохання, благаємо Тебе про захист. І ти також, святий Йосифе, підтримуй нас своєю могутньою опікою. Амінь.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Молитва під час подружньої кризи

Отче наш, зі смиренням звертаємося до Тебе. Ти нас з’єднав нерозривним таїнством Подружжя і хочеш, щоб ми були вірні одне одному аж до смерті. Ми не думали, що люди, які люблять одне одного, зможуть так сильно одне одного ранити. Боже, поспіши на допомогу нашим серцям. Вчини, щоб у щоденних труднощах та випробуваннях наша любов зміцнювалась і дозрівала. Отче, перед Твоїм вівтарем ми обіцяли одне одному взаємну любов і вірність. Дай нам силу, щоб ми могли одне одному пробачати. Просимо про благодать, щоб ми могли забути всі образи, і вчини, щоб у нашому домі знову панував мир, радість і злагода. Амінь.

Петро і Февронія Муромські
Петро і Февронія Муромські

Нагадаємо, потужні молитви за сім’ю, кохання і заміжжя: обов'язково читати 8 липня. Молитви до святих Петра і Февронії

Як повідомляв портал "Знай.ua", як зняти родове прокляття без ворожок і знахарів: сильна молитва для захисту й зцілення. Сильна молитва для зняття прокляття

Також "Знай.ua" писав, молитва подяки Богу: приверне удачу і захистить від нещасть. Ця молитва допоможе привернути хороші події і надихне на добрі справи