Відомий кулінар та популяризатор українських гастрономічних традицій Євген Клопотенко часто ділиться простими, але водночас оригінальними рецептами страв. Цього разу він розповів, як приготувати неймовірно смачний ягідний кекс з розмарином.

Відповідний рецепт з'явився у новому пості на особистій сторінці Євгена Клопотенка в соцмережі Інстаграм, де на нього підписано понад 595 тисяч читачів.

"У мене тупо немає слів. Ягідний кекс з розмарином - це ж охрініти можна. Вологенький, структурний. Я верещу від нього, жінки ридають, чоловіки заздрять тієї сексуальності та харизмі, у всіх розбиті серця. Карочє, ви зрозуміли. Треба готувати та відчувати тих довбаних метеликів у животі, під колінками та у роті. То, кажуть, зветься любов‘ю.", - написав він. Євген Клопотенко

Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko
Євген Клопотенко, instagram.com/klopotenko

Пост Євгена Клопотенка, instagram.com/klopotenko
Пост Євгена Клопотенка, instagram.com/klopotenko

Популярні новини зараз

Українці знайшли "діру" в тарифах на газ і воду перед опалювальним сезоном: звідки беруться "зайві" відсотки

У листопаді вже випаде сніг і вдарить мороз, - Завальнюк

Вікторія Булітко з Дизель шоу описала своє життя без камер: дівич-вечори і помідори

Пішла епоха: Андрій Данилко проводив маму в останню путь

Показати ще

Приготування:

Спершу 2 яйця збиваєте з 200 г цукру та додаєте подрібнений розмарин (свіжий, 15 г). Потім додаєте суміш борошна (180 г) та розпушувача (10 г). Ретельно все вимішуєте.

Підігріваєте разом по 100 г молока, сметани та вершкового масла. З'єднуєте з тістом. І наостанок додаєте 200 г свіжих ягід. Ідеально підійде порічка, лохина і чорниця. Знов вимішуєте, але цього разу ніжно, щоб ягоди не подавилися. Потім виливаєте тісто у форму для кексу.

"Знаю, вам на цьому етапі вже захочеться все вилизати та забити на духовку. Тримайте себе в руках. Потім буде тільки краще. Печете 50 хвилин при 180 градусах. Їсте та збуджуєтеся. І так, розмарин - то обов’язково. Він трохи пошатне ваші моральні норми, але зробить вам дуже добре. Цьом.", - радить кулінар. Євген Клопотенко

Нагадаємо, Євген Клопотенко з "МастерШеф" приготував локшину, здатну замінити макарони: просто, але в рази смачніше. Євген Клопотенко показав, як смачно приготувати гречану локшину

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко перетворився на Че Гевару: "Гратися з системою, боротися". Євген Клопотенко знайшов в собі риси революціонера

Також "Знай.ua" писав, солодощі за новим рецептом Євгена Клопотенка зведуть з розуму: "Їмо та кричимо від щастя". Євген Клопотенко показав швидкий та смачний рецепт солодощів