Відомий український журналіст, телеведучий популярних проектів каналу СТБ Григорій Решетник продовжує радувати багатотисячну армію своїх прихильниць і шанувальників. Цього разу Гриша знову довів, що найкращий відпочинок одруженого чоловіка - зі своєю законною дружиною.

Телеведучий опублікував романтичне фото з Одеси, в якому свою дружину Христину назвав - "крихіткою".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Григорія Решетника в мережі Instagram.

Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram
Публікація Григорія Решетника, скріншот: Instagram

"Атмосферна Одеса з моєю крихіткою Кріс", - підписав публікацію Григорій.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Можна помітити, що телеведучий провів чудовий вечір зі своєю другою половинкою в одному з ресторанів міста Одеса. Виявилося, що Григорій також залишив парочку хештегів, в яких назвав місто "мамою". Це вже традиційна назва для міста, багато відомих уродженці Одеси так її називають.

Також можна помітити, що незважаючи на нестерпну спеку парочка одягнена вельми тепло, хоч і по-літньому - Григорій Решетник навіть наважився надіти білі джинси і кросівки. Мабуть, Гриша не звик потіти.

Віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію: "Неперевершені", "Красиві люди в красивому місці. Атмосфера відчувається навіть через фото", "Ви схожі, як брат з сестрою", "Гриша будьте завжди з Христиною, такі нерозлучні, і щасливі", "Вашою дружиною можна тільки захоплюватися, вона у вас чудова".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, вірний сім'янин Григорій Решетник відмовив Златі Огнєвіч: "Холостячка" в засмучених почуттях.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник показав, чим займається після того, як відправив синів бабусі: "Ідеальний батько".

Знай.uа писав, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "Розпусниця".