На сторінці в Instagram відомої української співачки та телеведучої Олі Цибульської, яка є кумою співака Дзідзьо, з'явилося нове повідомлення.

«Куми, яких ви заслужили. Яким емоджі ти б описав/-ла це відео? Залайкаю», - підписала Цибульська відео, на якому танцює разом із Дзідзьо (Михайлом Хомою). При цьому їхні рухи виглядають досить кумедними, хоч і відповідають музичному супроводу.

У коментарях фанати, певна річ, приділили максимальну увагу гіпотетичним близьким стосункам Цибульської із кумом, який зараз якраз переживає розлучення із співачкою Славією.

«Почнуть зараз писати: «Розлучниця»», «Так, можна і подумати - тут Дзідзьо дууууже з Нестором схожі», «Кум куму, як нема кому, а як є кому - то гріх куму (цитата-тост мого 85 річного діда)!», - «А як нема кому куму, а в кума дружина?», - обговорюють ситуацію українці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

«Ви суперово крутезні! Моя улюблена парочка співаків! І нехай у ваших хейтерів, пір‘я в горлі повиростає!», «Цибулька, щасливо тобі!», «Красивіше від Дзі - немає в Україні танцівника. Але це все – впливи Цибульської», «Як від однієї мамки», - зазначають фанати обох виконавців під відео.

Скрін, Instagram Оля Цибульська
Скрін, Instagram Оля Цибульська

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Цибульська в коротеньких шортах відкрила шикарні ніжки: Slavia не дарма ревнувала?

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська показала красуню-маму: "З тобою нічого не боюся". Цибульська виставила трепетний пост-привітання для найголовнішої жінки у своєму житті.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська підлила масла в скандал з поцілунком Melovin на Atlas Weekend: "Це нормально"

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Цибульська приголомшила українців: "Є доця від колишнього"