Відомий український боксер Володимир Кличко порадував шанувальників соковитим контентом. Він поділився фотографією з чоловіками, у яких був оголений торс.

Новий знімок можна помітити на його сторінці в соціальній мережі Instagram. Український спортсмен вирішив зіграти з компанією друзів у гольф, і використовував для цього не зовсім звичний прикид. Всі чотири чоловіки оголили торс, залишившись без футболки, і показали свій прес.

"Приголомшливий політ, в прямому сенсі слова! 😂 "- підписав свою нову публікацію чоловік в Instagram. Всього за кілька годин вдалося набрати понад 45 тисяч відміток "подобається", що, є гідним результатом.

Також, варто відзначити, що Володимиру Кличку вже 45 років, і мало хто може похвалитися таким видатним тілом. Хоч, він і не є активним користувачем соціальних мереж, там періодично з'являються знімки з оголеним торсом. Як нові, так і архівні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Іноді Володимир також показує, завдяки чому він залишається у відмінній формі-регулярні тренування.

Нагадаємо, що Володимир Кличко є не тільки одним з найпопулярніших боксерів в Україні, а й світі. Він є чемпіоном світу у важкій вазі за версією WBO 2000-2003, 2008-2015 років. Щоразу бої з ним збирали не менше 300-500 мільйонів глядачів на планеті, а також, йому вдалося стати рекордсменом за кількістю переможених суперників за титул чемпіона світу - 23.

Його брат в минулому також популярний боксер, але, в один момент вирішив кинути спорт, і податися в політику. Зараз він є мером столиці, вигравши вибори вдруге. Віталій також намагається регулярно підтримувати форму.

Нагадаємо, колишня Кличка Хейден Панеттьєр вразила зухвалістю і кардинально змінила імідж.

Як повідомляв Знай.ua, екс-дівчина Кличка знову отримала в ніс " від свого хлопця, тепер йому загрожує в'язниця.

Також Знай.uа писав, що колишня наречена Кличка показала його фото з донькою.