Легендарний український суперважковаговик Володимир Кличко, ексчемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і дворазовий чемпіон світу, чемпіон Олімпійських ігор-1996, показав, як тренується вдома під час карантину.

На своїй сторінці в Instagram Володимир поділився відео, де показав, як працює з гантелями.

"Багато хто можуть здогадатися, що я все ще тренуюся і регулярно займаюся боксом. В такі часи, як зараз, я сумую за спортзалом і боксерськім рингом.

Важливо залишатися гнучким як фізично, так і ментально", - підписав відео Володимир.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 25 березня Володимиру Кличку виповнилося 44 роки.

За словами Володимира, за минулий рік він став мудрішим.

"Дякую всім за привітання і побажання. Я відчуваю себе молодим і за рік став мудрішим. Вік - це те, наскільки ти себе відчуваєш", - передає слова Володимира klitschko-brothers.com.

"Вічний" чемпіон світу за версією WBC, мер Києва Віталій Кличко зворушливо привітав свого брата з днем народження.

Брати Володимир та Віталій Клички, facebook.com
Брати Володимир та Віталій Клички, facebook.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, братів Кличків визнали найкращими супертяжами 21-го століття.

Брати Клички очолили рейтинг найкращих боксерів за версією авторитетного видання Marca.

Віталій та Володимир Клички, klitschko-brothers.com
Віталій і Володимир Клички, klitschko-brothers.com

Володимир посів першу сходинку, а Віталій - другу.

"Зараз, коли ми близькі до завершення перших 20 років 21-го століття, повного великих битв, ми можемо оцінити найбільш видатних бійців. Якщо ми почнемо з надважкої ваги, то наш погляд повинен бути спрямований на Східну Європу. А точніше - на столицю України, Київ. І найкращий, поза всяким сумнівом - Володимир Кличко.

Він почав століття, провівши перший захист титулу WBO, який він отримав у бою проти американця Кріса Берда. Він провів неймовірну кількість захистів, встановив безліч рекордів. Так, він двічі програв - Коррі Сандерсу і Ламону Брюстеру, але перемагав таких бійців як Кріс Берд, Хасим Рахман, Семюел Пітер, Фрасуа Бота, Рей Мерсер, Девід Хей, Олександр Повєткін, Кубрат Пулєв, поки не програв під завісу кар'єри новим зіркам дивізіону - Ф'юрі та Джошуа.

На другому місці - старший брат Володимира - Віталій Кличко, який в загальній складності захистив чемпіонський пояс WBC більше 10 разів. Після поразки від Леннокса Льюїса через зупинку бою, викликану рясною кровотечею, і в якому він вигравав за очками, українець більше ніколи не програвав, провівши 12 титульних боїв і дев'ять з них завершивши нокаутом. Та й перша поразка в кар'єрі була викликана "медичними проблемами" - травмою плеча в бою з Бердом", - пишуть журналісти видання.

Третім в рейтингу став британець Ентоні Джошуа, четвертим - Тайсон Ф'юрі, а замикає п'ятірку лідерів - Деонтей Уайлдер.