Відомий український радіоведучий, шоумен, а віднедавна ще й завидний холостяк Слава Дьомін поділився радісною новиною, і стосується вона його сина.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де періодично ділиться новинами зі свого життя, і героєм цього поста став син Влад, а також відомий модельєр і дизайнер Андре Тан.

Справа в тому, що тепер хлопчик є обличчям нової колекції Андре Тана, яка призначена спеціально для дітей на осінь і зиму.

Слава Дьомін зізнається, що йому, як батькові, неймовірно приємно буде бачити свого сина в якості обличчя колекції, ще й самого популярного українського дизайнера

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як каже маестро:" красою син, звичайно, явно пішов в маму " 😀 Я теж так думаю😉" - підписана публікація.

До слова, це не всі радісні новини. Справа в тому, що фотосесію для колекції робила Софія Плакидюк - один з найвідоміших фотографів в Україні, яка, як завжди, впоралася зі своєю роботою бездоганно. Кілька кадрів зі зйомки можна побачити вже зараз в публікації.

"Після фотосесії Владик сказав, що хоче, щоб ця тітка його завжди фоткала😀" - продовжив радіоведучий про новий для сина досвід.

Хлопець вирішив також повідомити своїм шанувальникам про цю новину, і вони за нього пораділи в коментарях. Це перша подібна зйомка для хлопця, і може, після цього він захоче професійно стати моделлю. Поки що у хлопця із захоплень-футбол, і йому це подобається.

Ранее ми повідомляли, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік.

Як повідомляв Знай.ua, Слава Дьомін у Дубаї повторив "подвиг" апетитних українок.

Також Знай.ua писав, що Тіна Кароль поскандалила з відомим холостяком, в хід пішов посуд