Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка минулого року знайшла своє кохання на проекті "Холостячка" в особі Олександра Еллерта, поміркувала на цікаву тему.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно публікує новий контент. За нею стежить вже понад 810 тисяч користувачів.

Поговорити акторка вирішила про те, як же важливо насправді думати позитивно про себе, і про своє майбутнє. На думку Ксенії Мішиної дуже важливо бути в моменті, і усвідомлювати, що таке достаток. Виявляється, воно починається саме з вас.

"Просто кожну секунду жити з відчуття, що ти маєш різні можливості, бачити їх, приймати те, що прямо зараз дає Всесвіт, дякувати і створювати своїми думками" - пише "Холостячка".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, Ксенія Мішина вирішила розповісти про можливість, яка дозволяє отримувати людині набагато більше, і мова про банківську карту. Завдяки цьому дівчина накопичила бонуси, і вибрала багато книг безкоштовно. На честь цього вона вирішила розіграти один з сертифікатів серед шанувальників. Всі умови вона залишила в публікації.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина близько року тому стала героїнею шоу "Холостячка", куди прийшла для того, щоб знайти свою другу половинку. Їй відразу сподобався молодий сценарист Олександр Еллерт, який надалі і дійшов до фіналу, отримавши головний подарунок - любов дівчини.

Вони разом досі, і періодично діляться спільними кадрами один з одним, показуючи свій побут.

Нагадаємо, Олександр Еллерт "пограбував" банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні гроша.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті:"Взяла на себе відповідальність".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина виклянчила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта.