Стало відомо про те, що подружня пара, за якою спостерігала вся країна з шоу "Холостяка", Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка Лева.

Молода мама ділилася з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності. Довгоочікувані пологи, сутички і всі труднощі, з якими зіткнулася пара, також були показані в Insta Stories.

Малюк народився 13.07.2021 року, о 09:51 ранку. Батьки повідомили, що назвали сина Лев. Дитина народилася справжнім богатирем, його вага 3.760 і зріст 56 см.

"Спасибі, що обрав нас, Лев🤍 Наш найкращий син", - написала Дарина.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дівчина подякувала турботливого чоловіка і всіх, хто проявив до радісної події увагу.

Раніше ми писали про те, що у дружини "Холостяка" Добриніна Даші квіткової відійшли води: "Найголовніша зустріч". Лікарі поставили дівчині дату народження її первістка на 13 липня.

Нагадаємо, що дружина Холостяка Микити Добриніна Даша Квіткова показала "ритуальний танець" перед пологами: "Через 5 годин - красень". Він показав, що витворяв зі своєю вагітною дружиною, переможницею шоу "Холостяк" Дашею квітковою, перед пологами.

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала зворушливу мить Микити Добриніна з сином: "Не можемо повірити"

Також портал Знай.uа писав, що у Даші квіткової народився син, Холостяк Микита Добринін у нестямі від щастя: "Наш богатир". Вони неймовірно щасливі отримати новий статус.