Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Знаменитість виставила пікантний кадр, рекламуючи бренд спортивних корсетів. Так, дівчина поскаржилася, що Instagram видалив кілька її попередніх фото, вважаючи ті надто відвертими.

Інтернет-зірка позувала в затишній домашній обстановці, примірявши корсет і чорну нижню білизну, милуючись собою в дзеркалі.

При цьому Альона вибрала спокусливий ракурс, повернувшись до шанувальників спиною і демонструючи пишні сідниці, які нещодавно збільшила в Туреччині.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Інст видалив фотки з цієї серії, напевно дуже вульгарні були😂

З рекламою спортивного корсета 🤔 😒 "

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн