Рецепт ідеального Мохіто з кавуна, який скрасить ваші літні спекотні дні. Про це повідомляє портал pustunchik.ua.

Зовсім скоро в Україні почнеться кавуновий сезон. Перед багатьма господинями постане питання, що ще, крім нарізування скибочками і приготування фрешів, можна зробити з урожаєм цієї гігантської ягоди.

На щастя, варіантів маса. Цей прекрасний фрукт настільки корисний і смачний, що він не зіпсує будь-яку страву і напій. З нього можна навіть робити безалкогольний мохіто!

Інгредієнт:

  • М'якоть кавуна-100 г,
  • Напій "Спрайт" - 100 мл,
  • М'ята-10 листочків (і ще кілька - для обробки),
  • Лимонний сік - 1 ст. ложка,
  • Подрібнений лід.

Процес приготування:

  1. Шматочки кавуна помісти в блендер і збий до пюреобразного стану.
  2. М'яту розімніть в руках або просто міцно стисни і поклади в келих.
  3. Додай сік лимона.
  4. 3/4 келиха заповни шматочками льоду.
  5. Додай кавунові пюре і»Спрайт".
  6. Перемішай всі інгредієнти.

Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.