Для того щоб заспокоїти батьків, існує молитва за здоров'я дітей.

Діти-це найголовніше в житті кожного з батьків. У них вкладають найкраще, а також кожен батько проявляє до них неймовірну любов і самовіддачу. Кожна мати або батько готовий зробити все для своєї дитини, дати йому все що можна і навіть більше.

Молитва, кадр з відео
Молитва, кадр з відео

У православній традиції є молитви на всі випадки життя як святим, так і безпосередньо до Бога. Покровителем дітей вважається Стиліан Пафлагонський, проте в сучасній традиції йому зазвичай не моляться. Однак існує молитва Ісусу Христу, яка найчастіше використовується в такій ситуації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Молитва про дітей

Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під дахом твоїм, покрий від усякого лукавого похотіння, віджени від них всякого ворога і супостата, Відкрий їм вуха і очі сердечні, даруй розчулення і смирення серцям їх. Господи, всі ми створення твоє, пожалій дітей моїх (імена), і зверни їх на покаяння. Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена) і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого і настави їх на стезю заповідей Твоїх і навчи їх, Спасе, творити волю Твою, яко Ти єси Бог наш.

Нагадаємо, молитва в день ікони Божої Матері 6 липня: допоможе благословити дітей, повінчатися і врятуватися від бід

Як повідомляв "Знай.ua", Боже, бережи наших дітей і хрещеників: потужна молитва на захисті найбільш вразливих

Знай.ua писав, як зняти родове прокляття без ворожок і знахарів: сильна молитва для захисту і зцілення