15 липня - найсильніший день, день Охтирської ікони Божої Матері, а в народі день берегині.

Молитви Богородиці славляться своєю силою перед важкими обставинами і труднощами в житті. Віруючі можуть попросити у Божої Матері здоров'я і щасливої долі.

Молитви Богоодиці слід вимовляти з щирістю, вірою і любов'ю.

Ікона Богородиці, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Ікона Богородиці, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Молитва перед образом Охтирської ікони.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"О, Благословенна Володарко Царства Небесного. Ми дивимося на Твій святий образ в скорботі і співчутті. Передай, Благочестива Діво, наші молитви до Ісуса Христа, не залиш нас в хвилини смутку і випробувань. Захисти своєю участю життя наше від спокус, напастей, ворогів і діянь біciвських. Даруй нам милість Свою і допоможи впоратися зі спокусами.

Не допусти гріховного падіння нашого, даруй нам пізнання істини Божої, любов християнську до кожного, відсутність брехні і зради і виконання всіх запропонованих заповідей. Цариця Небесна, подивися на нас з висоти і зціли хвороби дyші і тiла, викорени озлобленість, жадібність, даруй терпіння, праведність, захист, розраду і прощення.

Допоможи нам відкрити в серці своєму справжню любов до Бога і ближнього, спаси і сохрани від невіри, нечестивостi і язиків злих. Допоможи кожному, хто молиться знайти віру міцну і прощення гріхів. Віддаємо душі свої на заступництво Твоє. Собі славне ім’я Твоє, і Отця, і Сина, і Святого Духа нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Нагадаємо, раніше Про первістка, здоров'я і благополуччя: про що і як молитися до блаженної Матрони

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молитви про благословення сімейного життя: як просити вірності, терпіння і милосердя

Також «Знай.иа " писав, що Потужна молитва за батьків: як просити у Бога захисту для найрідніших