На сторінці в Instagram відомої української спортсменки, чемпіонки світу, а також учасниці шоу "Танці з зірками" Анни Різатдінової з'явилася нова публікація.

Цього разу дівчина, яка раніше перебувала в близьких стосунках з олігархом часів Віктора Януковича Олександром Курченком, вирішила показати себе справжню - таку, якою вона є в житті, без використання спеціальних програм або графічних редакторів.

"Без фільтрів і мейка», - написала красуня. Втім, на фото вона стоїть спиною до сонця, а її обличчя виявилося в тіні – тому розпізнати, чи є на ньому косметика, вкрай складно.

На дівчині - роздільний купальник кавового кольору, який вигідно підкреслює її форми і колір шкіри.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

«... і людей", - додає до перерахованого одна з фанаток Різатдінової.

У коментарях підписники засипають спортсменку коментарями з приводу її зовнішнього вигляду, і хвалять струнку фігуру.

"Аня, у вас дуже красива фігура", "Яка ви красуня", "Шикарні ноги, Анна, нереально красиво виглядаєте", - пишуть коментатори.

"Якби ще без окулярів, тоді точно можна сказати, що без мейк", "Красива, тендітна!!! Очей не відвести", - додають інші.

Нагадаємо, колишня олігарха Онищенко Різатдінова потужно підтримала збірну України на Євро-2020: "Тільки перемога"

Як повідомляв " Знай.uа", колишня олігарха Онищенко Різатдінова похвалилася ідеальними формами і шикарними грудьми: Полякова обзавидуется

Знай.uа писав, колишня олігарха Онищенко Різатдінова відкрила в собі здібності Ванги: "А сперечаємося?"