Відомий український кулінар, а також Експерт в розважальному українському шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський поділився новим рецептом з шанувальниками. Ситне блюдо, яке припаде до душі кожному.

Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Приготувати чоловік вирішив бургер з рваною свининою. Спочатку здається, що рецепт неймовірно складний і вимагає зусиль, але, насправді це не так.

За фактом, як зазначив чоловік, це тушкована свинина - Pulled Pork.

Вам знадобляться наступні інгредієнти:

Популярні новини зараз

Ірина Горова показала чоловіка, який підкорив її серце після Потапа: Настя Каменських закохається

Кучерява Аліна Гросу захопила сільською романтикою: коханий за кадром

Даша Квіткова поскаржилася на втому, поки Микита Добринін "прохолоджується" в Одесі

"Холостячка" Ксенія Мішина втерла ніс Еллерту, поки вранці його будить вже інша: "Тільки вона могла"

Показати ще
  • 900 г свинячої лопатки;
  • 1,5 ст. л. цукру;
  • 9 г солі;
  • 1 ст. л. спеції креольська суміш;
  • 1С. л. спеції барбекю (там трохи різний склад);
  • трохи чорного меленого перцю;
  • 200 г світлого пива або сидру;
  • 30 г рослинного масла.

Спочатку потрібно нарізати свинину великими шматками, і якщо є зайвий жир, то його потрібно зачистити і вижарити. На ньому і буде готуватися м'ясо.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Далі в мисці потрібно змішати м'ясо, цукор, спеції і сіль, після чого чекаємо кілька годин, а краще, якщо залишити його на всю ніч.

У сотейник заливаємо жир і розігріваємо його. Кладемо м'ясо і обсмажуємо шматочки з двох сторону, тільки обережно, щоб воно не згоріло.

Вова Ярославський, фото: Instagram
Вова Ярославський, фото: Instagram

Заливаємо м'ясо світлим пивом. Так традиційно роблять в Америці. Але я взяв яблучний сидр-аромат вийшов неймовірний! Накриваємо кришкою і ставимо на маленький вогонь гаситися годинки 2-2,5. Потрібно, щоб шматочки були м'які і розпадалися на волокна. Але не ставте на великий вогонь, щоб волокна не розірвалися кипінням. При необхідності можна підлити трохи води в процесі, якщо сидр або пиво випарується.

Вова Ярославський, фото: Instagram
Вова Ярославський, фото: Instagram

Після того, як м'ясо буде готове, потрібно відкрити кришку, щоб випарувалася волога.

Далі викладаємо його в миску, і додаємо за смаком:

  • 100 г кетчупу;
  • 25 г зернової гірчиці і 10г звичайної;
  • Соус ворчестер і сидровий оцет за бажанням;
  • Солі.

    Вова Ярославський, фото: Instagram
    Вова Ярославський, фото: Instagram

Все це викладаємо на підсмажену булочку, і можна покласти мариновані огірки і червоний мариновану цибулю. Виходить неймовірно смачно.

Вова Ярославський, фото: Instagram
Вова Ярославський, фото: Instagram

Раніше повідомляли, дуже прості, смачні і ситні рецепти до Дня вінегрету: приготує кожна господиня.

Як повідомляв Знай.uа, ароматні картопляні млинці з сиром-просте і смачне блюдо до обіду.

Знай.uа писав, кабачкові деруни з грибною начинкою: львів'янам підказали просте блюдо з дарів лісу та городу.