У Донецькій області під час виконання службових обов'язків загинув інспектор поліції. Йому було всього 38 років.

Про це повідомили в пресслужбі МВС України в соцмережі Фейсбук.

"Висловлюємо глибокі співчуття родині загиблого поліцейського Олександра Коржа. Життя 38-річного старшого оперуповноваженого Волноваського районного відділу поліції передчасно обірвалося сьогодні вранці внаслідок ДТП під час виконання службових обов'язків", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що Олександр присвятив службі в органах 21 рік свого життя. Колеги запам'ятають його щирою, доброзичливою, усміхненою і відповідальною людиною, котрий був гідним правоохоронцем.

Олександр Корж, фото: Національна поліція
Олександр Корж, фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Олександр Корж все своє життя працював на лінії розшуку зниклих безвісти людей і злочинців, повернув додому сотні людей і не дав уникнути покарання зловмисникам.

З початку поточного року Олександр обійняв посаду старшого оперуповноваженого сектору розкриття злочинів проти особи відділу кримінальної поліції та почав розкривати тяжкі та особливо тяжкі злочини.

У правоохоронця залишився 10-річний син.

Нагадаємо, раніше Машина злетіла в страшну прірву на українському курорті: ніхто не вижив

Як повідомляє портал «Знай.иа» Двоє українських журналістів загинули в жахливій ДТП, колеги в скорботі: "втратили добрих і талановитих друзів"

Також «Знай.иа " писав, що Помер легендарний майор, В МВС день жалоби: "чесно прожив життя, був надійним другом"