За вікнами українців справжнє спекотне літо, а це означає, що прийшов час готуватися до зими, в чисто гастрономічному плані. Спеціально для наших читачів ми знайшли цікавий рецепт персикового джему. Не секрет, що персики дуже смачні фрукти, а десерти з їх "участю" практично завжди виходять просто божественними.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГотувати цей десерт просто, багато часу ви на це не витратите. Персиковий джем можна не тільки намазувати на тост, але і додавати в десерти і в випічку.
Про це стало відомо завдяки публікації одного з Telegram-каналів, який публікує поради та рецепти для дачників.
Що нам потрібно: персики 800 гр.; цукор пісок 500 гр.; лимонний сік 1 ч. л.
Спосіб приготування: помийте персики і вийміть обережно кісточки. Поріжте на невеликі частинки і засипте їх цукром. Обережно перемішайте і залиште на три години. Перекладіть суміш до каструлі з товстим дном, додайте лимонний сік, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин. Розкладіть готовий джем по стерильним банкам, закатати кришками, переверніть верх дном і загорніть ковдрою.
Раніше повідомляли, рецепт домашньої наливки з вишні: всього стакан ягід і 0.7 горілки.
Як повідомляв Знай.uа, хрусткі огірочки до картоплі та м'яса: прості рецепти для ідеального застілля.
Знай.uа писав, 10 правил солодкого кавуна: чи можливо виростити херсонську ягоду на будь-якому грунті.