За вікнами українців справжнє спекотне літо, а це означає, що прийшов час готуватися до зими, в чисто гастрономічному плані. Спеціально для наших читачів ми знайшли цікавий рецепт персикового джему. Не секрет, що персики дуже смачні фрукти, а десерти з їх "участю" практично завжди виходять просто божественними.

Готувати цей десерт просто, багато часу ви на це не витратите. Персиковий джем можна не тільки намазувати на тост, але і додавати в десерти і в випічку.

Про це стало відомо завдяки публікації одного з Telegram-каналів, який публікує поради та рецепти для дачників.

Персиковий джем, скріншот: YouTube
Персиковий джем, скріншот: YouTube

Що нам потрібно: персики 800 гр.; цукор пісок 500 гр.; лимонний сік 1 ч. л.

Популярні новини зараз

Головне за ніч: "вагітність" Ольги Сумської, навала павуків, нова пристрасть Тіни Кароль і небезпечний бензин на АЗС

Суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар показала, хто зможе замінити її на паркеті: "Найкращі майстри"

Ксенія Мішина показала, як переживає розрив з Олександром Еллертом: "Викликає страх"

Юрій Горбунов та Катя Осадча не стримують радості: "Нарешті! Відважна четвірка"

Показати ще

Персиковий джем, скріншот: YouTube
Персиковий джем, скріншот: YouTube

Спосіб приготування: помийте персики і вийміть обережно кісточки. Поріжте на невеликі частинки і засипте їх цукром. Обережно перемішайте і залиште на три години. Перекладіть суміш до каструлі з товстим дном, додайте лимонний сік, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин. Розкладіть готовий джем по стерильним банкам, закатати кришками, переверніть верх дном і загорніть ковдрою.

Раніше повідомляли, рецепт домашньої наливки з вишні: всього стакан ягід і 0.7 горілки.

Як повідомляв Знай.uа, хрусткі огірочки до картоплі та м'яса: прості рецепти для ідеального застілля.

Знай.uа писав, 10 правил солодкого кавуна: чи можливо виростити херсонську ягоду на будь-якому грунті.