Мешканка Сумщини звернулася до приватного стоматолога через дискомфорт, пов'язаний з одним із зубів.

Лариса з Шостки повідомляє, що двічі лікувала зуб. Спочатку у приватного лікаря, а потім в стоматполіклініці. Але нещодавно знову повернулася до медиків. Про це повідомляє видання міста Сум.

Кліщ / фото: Pixabay
Кліщ / фото: Pixabay

Лікар прибирає пломбу і заявляє, що помітив щось чорного кольору, схоже на лапки. У підсумку, після лабораторного аналізу, було встановлено, що це кліщ. А подальша здача аналізів крові на кліщовий бореліоз виявила наявність цього захворювання. Хвороба Лайма жінкою було перенесено в легкій формі.

Раніше відчувалося нездужання, підвищення температури і болю в колінному суглобі, від яких не можна було позбутися навіть після прийому знеболюючих.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кліщ з пломби, фото: 0542.ua
Кліщ з пломби, фото: 0542.ua

"Звідки взявся кліщ, невідомо", - зазначає Лариса.

А ось лікар з першої приватної стоматполіклініки дуже розлютилася через візит постраждалої жінки. І сказала, що це не її вина, бо в сфері знаходиться близько десяти років. Інші ж лікарі припускають, що кліщ міг проникнути через ясна. І благо зараз українка відчуває себе набагато краще, і ніяких претензій стоматологам не планує пред'являти.

стоматолог, скріншот з відео
стоматолог, скріншот з відео

Нагадаємо, голодні і живучі: Львівщину атакували кліщі, як захистити себе від хижаків

Як повідомляв "Знай.ua", як безпечно відбілити шкіру на внутрішній частині стегна і під пахвами: два простих домашніх рецепта

Знай.ua писав, про що розкажуть родимки на вашому тілі: таємні знаки багатства і успіху кожної людини