Стало відомо, що в Одесі, біля гуртожитку відомої академії, розвелася орда щурів, які живуть в підвалі будівлі.

В Одесі, очевидець і мешканець гуртожитку на вулиці Новосельського 74\76 ОГАТРК (Одеської академії), зафіксував безліч щурів, спокійно бігаючих на території.

Чоловік повідомив, що щури дісталися до його квартири. Також зазначив, що влада, місцеві двірники та управління не вживають жодних заходів щодо позбавлення паразитів.

Користувачі соцмережі вкрай обурені даним фактом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що дівчинку закрили в палаті, що кишить сотнями "чужих": мало не зійшла з розуму. Маленьку дівчинку з симптомами распіраторной вірусної інфекції поклали в лікарню, палата якої кишить комахами.

Нагадаємо, що Українка повстала проти шкільної форми заради здоров'я онуків: "При +40 в напіввовняних штанях!". На сторінці доктора Євгена Комаровського в соцмережі Instagram з'явився новий пост, присвячений питанню обов'язкової шкільної форми.

Як повідомляв Знай.uа, як жили українці 100 років тому: унікальні фото розкажуть про традиції та побут. Яким був побут, традиції та одяг 100 років тому.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові мешканці багатоповерхівки не можуть дочекатися "швидкої" через сусідські війни: "Встановили Бетонні блоки". Як тільки з'явилася перешкода, мешканці будинку незаконним шляхом привезли величезні блоки і перекрили виїзд.