Салат з буряка та кабачка з'їдять з задоволенням усі, хто його спробує. Тож готувати його варто одразу подвійну порцію. Щобільше, всім відомо про корисні властивості червоного буряка. Отож салат вийде не лише смачним, а й корисним.

Оригінальним рецептом овочевого салату поділився телеграм-канал "Домашня консервація: варення, заготовки".

Інгредієнти:

  • 3 кг буряка;
  • 3 кг кабачків;
  • 1,5 кг цибулі;
  • 3 ст. ложки солі;
  • 300 г цукру;
  • 100 г оцту 9%;
  • 0,5 склянки соняшникової олії.

Буряк, скріншот: YouTube
Буряк, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
"Бісять ТЦК": військовий пояснив, чому воєнкоми перегинають палицю у мобілізації В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Показати ще

Буряк та кабачки нашаткувати на тертці. Цибулю порізати кільцями. Перемішати всі складники для салату й залишити на 30 хвилин. Тоді тушкувати протягом 40 хвилин.

Тепер потрібно розкласти салат в стерилізовані банки й на ніч поставити під ковдру. Весь секрет в тому, що буряк попередньо не треба відварювати, а натерти в сирому вигляді.

Салатик з буряка і кабачка виходить хрустким, а взимку чудово смакуватиме з оселедцем та під картопельку.

Салат з буряком і кабачками, фото: Домашня консервація / Телеграм
Салат з буряком і кабачками, фото: Домашня консервація / Телеграм

Нагадаємо, грушевий торт, який з'їдається за 5 хвилин: нереальний рецепт з найпростіших складників. Рецепт неймовірно смачного грушевого торта

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко приготував такий смачний ягідний кекс, що сам ледь не збожеволів: "Верещу від нього". Євген Клопотенко поділився рецептом ягідного кексу з розмарином

Також "Знай.ua" писав, Євген Клопотенко з "МастерШеф" приготував локшину, здатну замінити макарони: просто, але в рази смачніше. Євген Клопотенко показав, як смачно приготувати гречану локшину