Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. І якщо раніше молоді люди відправлялися на курорт, щоб згодом відсвяткувати шосту річницю весілля (8 липня) під час подорожі. То зараз надія з'явилася в руках майстрів, навіть закочуючи очі від задоволення.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"@g.bar.od я закочую очі прям, хахахах", - пише виконавиця в Stories, на якому особисто відобразила момент процедури, пов'язаної з її волоссям.

При цьому невідомо, чи знаходиться Володимир Дантес поруч з нею в цей момент. Або він чимось зайнятий.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

А після цього, через хвилин 30, на сторінці Дорофєєвої з'явилися нові фотографії, на яких Надя позує, будучи в Одесі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Бував в Одесі багато разів і горя не знаю", "I ця краса зараз гуляє вулицями Одеси🙌❤️", "Надя😍з кожним постом ти все більше і більше змушуєш закохатися в тебе🤤", "Твоя фігура🔥😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, улюбленого Наді Дорофєєвої Володимира Дантеса "дресирував" чужий чоловік: "Швидко, три рази"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес приревнував Надю Дорофєєву на очах у всіх: "Не лізь, бро, вона моя"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва подражнила українців стрункими ніжками в короткій спідниці: "Полюбила літо"