Їхня історія почалася на популярному всеукраїнському проекті "Холостяк". У кінці шоу відомий український ведучий таки обрав кохання і зробив пропозицію руки та серця Даші Квітковій. Це саталося у 2019 році. Відтоді пара була не розлучна.

Вони відразу стали жити разом, створювали спільні робочі проекти, відпочивали, заводили друзів. Перше спільне серйозне рішення - це придбання домашнього улюбленця кота Каспера.

А у травні 2020 року вони офіційно зареєстрували свій шлюб.

Згодом пара зізналася, що купила спільне будує власний будинок, бо... невдовзі очікують на народження малюка.

Весь цей час Нікіта та Даша безперестанку ведуть власні профілі у соцмережі Instagram. Вони показували усі свої відчуття та переживання в очікуванні малюка. І навіть коли у Дарії почалися перейми, вона сповістила про це своїх фанів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У родовій кімнаті вони також не сумували - знімали популярні відео Tik-Tok , танцювали та записували сторіс. Нікіта постійно підтримував дружину під час переймів.

Про те, що у зіркової пари народився малесенький синочок, вони також відразу розповіли у соцмережі. Мало того, вони показали фото новонародженого малюка. Він зявився на світ 13 липня, вагою 3760 кг і довжиною 56 см.

Уже наступного дня підписники пари розмірковували, як же новоспечені батьки назвуть сина? Відповідь не довелося чекати довго - у своєму профілі Нікіта та Даша повідомили, що первістка звуть Лев.

А сьогодні, у своєму профілі у соцмережі Даша Квіткова поділилась приємними новинами - малюк здоровий, відповідно їх вже виписують додому!

"Во время родов не плакала, а тут хочеться разрыдаться"
- підписала відео Квіткова.

Нагадаємо, Дружина "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла про виписку з пологового будинку: "Жахлива ніч"

Також Знай.uа писав, що Даша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "Спасибі, що обрав нас"

Як раніше повідомляв Знай.uа У дружини "Холостяка" Добриніна Даші Квіткової відійшли води: "Найголовніша зустріч"