Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією свіжою публікацією з сімейного відпочинку в Instagram.

На фото артист позує на шезлонгу з кукурудзою в руках, прикриваючи від сонечка голову футболкою. На другому фото в каруселі він показав свій дитячий знімок, теж на морі і в образі індіанця на кораблику.

Під постом він написав про те, куди можна витратити гроші на відпочинку біля моря, вказав всілякі розваги, а також, розповів про свою любов до кукурудзи.

"Шезлонгні спостереження 🏖 ⠀ ... Шайби, банани, flyboard, SUP, гідроцикли, аквапарк на воді, йога, стрейчинг ...це не повний список куди можна витратити гроші на пляжі 😈 ⠀ ...у мене в дитинстві з інтертеймента було сфоткатися в костюмі індіанця (гортай карусель) або ліпити замок з піску... ⠀ але 🌽 була завжди...🌽 є пляжеобразуючим продуктом ... якщо в нову квартиру пускають першого кота, то на безлюдний острів потрібно продавця 🌽 Браво 🌽 ти богиня! Спасибі землі, сонцю, сплячим людям на задньому тлі, ну і Хрущову виходить 🙃" - заявив Олександр.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, зараз Ксенія Мішина і Олександр відпочивають на морі, є припущення, що в окупованому Криму. У відпустку вони взяли з собою сина актриси – 8-річного Платона і запросили батьків.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина зробила зізнання про стосунки з Олександром Еллертом: "Щоб не вбити один одного".

Нагадаємо, що Ксенія Мішина натякнула Еллерту на закінчення відносин: "Звільняти простір дуже корисно".

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина пустила українців в їх з Еллертом ліжко і показала, хто контролює процес.