Як завжди популярна українська співчка Надя Дорофєєва диктує тренди молодим та прогресивним українським модницям. Вона активна користувачка соцмережі Instagram, веде свій блог. За її життям у соцмережі слідкує понад 5 мільйонів фоловерів.

Щодня вона викладає свіжі фото, які викликають фурор серед її підписників.

Наприклад, сьогодні, вона виклала серію нових світлин, на яких знову постала перед камерою в стильному та свіжому літньому образі.

Надя позує на вулиці, на сірому фоні, під який неабияк підходить її лук. Вона у сірому топі, білих коротеньких шортиках із бахромою та стильній білій жилетці. На шиї у артистки масивна підвіска, а кучеряве волосся розпущене. Цього разу Надя була не багатослівна:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Приветики» - написала вона під постом.

У той же час, підписники не перестають захоплюватись красою та фігурою співачки. «Вау, БОГИНЯ», «Красотка», «Шикарная, как всегда», «Бомба», «Шикарная фигура» - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, співачка Надя Дорофєєва (1990 р.н.) родом із Сімферополя. Солісткою популярного гурту "Время и Стекло" стала у 2010-му. А через 10 років існування гурту вона із колегою оголосили про розпад групи.

Надя вирішила створити власний проект і уже у 2020-му випустила перший сольний кліп, а у 2021-му дала сольний концерт.

Із 2015 року Дорофеєва заміжня за колегою по цеху - музикантом Володимиром Дантесом. Дітей подружжя поки що не має. Натомість епатують відеооглядами своїх пригод та сімейних історій.

Нагадаємо, Головне за ніч: нові ціни на світло, пристрасть Каменських в міні-бікіні, "мокре" свавілля комунальників та боротьба Дантеса за Дорофєєву

Також Знай.uа писав Володимир Дантес приревнував Надю Дорофєєву на очах у всіх: "Не лізь, бро, вона моя"

Як раніше повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва подражнила українців стрункими ніжками в короткій спідниці: "Полюбила літо"