Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Володимир Дантес приревнував Надю Дорофєєву на очах у всіх

8 липня 2015 Надя вийшла заміж за Дантеса. Виконавиця відшукала архівну фотографію зі зйомок для косметичного бренду, і так вийшло, що 12 липня 2021 року на просторах інтернету з'явився відеоролик, на якому Надя постала якраз в образі з косметикою на обличчі з цього знімка.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

Настя Каменських у міні-бікіні показала солодку пристрасть Потапа

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нещодавно знаменитість виставила романтичний кадр з чоловіком, репером і продюсером Потапом, відправившись в довгоочікувану спільну подорож до спекотного сонечка і блакитної води. Так, артистка приміряла міні-бікіні з "хижим" леопардовим принтом, а також широкі сонцезахисні окуляри-авіатори, загоряючи на пляжі і грайливо висунувши язик. Олексій же їв апетитний шматочок кавуна і загадково дивився вдалину, лежачи на шезлонзі.

Відключення електрики, фото: Getty Images
Відключення електрики, фото: Getty Images

Тарифи на світло піднімуться практично в 2 рази: з 1,6 до 3,4 гривень

В Україні починаючи з неділі, 1 серпня, сильно зміняться тарифи на електроенергію для населення. Починаючи з 1 липня поточного року Міністерство енергетики планувало запустити нову модель спеціальних обов'язків на оптовому ринку для населення, однак, запуск довелося відкласти ще на місяць.

Комунальники у Полтаві, фото з Telegram-каналу
Комунальники у Полтаві, фото з Telegram-каналу

Комунальники полили квіти під дощем під регіт городян

У Полтаві відповідальні комунальники поливають квіти під час дощу. У понеділок, 12 липня, в місті погодні умови були несприятливі, сильний дощ йшов весь день. На одній з вулиць очевидець помітив комунальників, які активно поливали квіти в клумбах. Користувачі мережі висміяли дану подію і активно обговорили її в коментарях.

блискавка, фото: NURPHOTO
блискавка, фото: NURPHOTO

Озвіріла блискавка вбила 11 людей одним ударом: робили селфі

В Індії в місті Джайпур від удару блискавки загинуло щонайменше 11 людей, ще більше - отримали травми. Загиблі робили селфі під час зливи на сторожовій вежі популярного туристичного об'єкта Форт Амер 12 століття, яка дуже популярна серед туристів.