У Забайкаллі мешканці будинку виявили корову Варю на сходовій клітці.

У Росії, в Забайкальському краї мешканці будинку звернулися на ветеринарну станцію в місті Балей із заявою про те, що на другому поверсі будинку знаходиться корова, яка не може спуститися.

Завідувачка міським ветучастком Юлія Афанасьєва повідомила, що після прибуття на місце ветспеціаліст оглянув налякану тварину. По бирці через спеціальну програму фахівці ідентифікували, що це корова Варя, і швидко подзвонили господині.

Визволення Варі зайняло більше чотирьох годин. Ветлікар, власник тварини і чотири місцевих жителя за допомогою мотузок вивели «полонянку» на вулицю. Свідки повідомляють, що корова не постраждала і почувається добре.

"Здрастуйте, не хочете спробувати трохи свіжого молока?"- жартівливо прокоментував Telegram-канал "Стрічка дня".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше ми писали про те, що алігатор зжер Малятко на очах у натовпу і заснув на дорозі: очевидці остовпіли. На проїжджій частині великий Алігатор перекусив жабою і приліг відпочити, не бентежачись свідків події.

Нагадаємо, що дівчинку закрили в палаті, що кишить сотнями "чужих": мало не зійшла з розуму. Батьки були шоковані, коли дізналися, де лікуватимуть їхню доньку

Як повідомляв Знай.uа, Україну накриє хмарою пилу з Сахари слідом за нестерпною спекою. З території Польщі на Україну насувається пилова хмара з Сахари.

Також портал Знай.uа писав, що рятувальники звільнили двох пухнастих малюків з бетонних пасток-самі б не вибралися.