Українська співачка MamaRika частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 400 тисяч чоловік.

На її сторінці з'являються як милі фотографії, так і більш гарячі знімки або смішні відео. І якщо раніше Анастасія якось поставала з дуже глибоким вирізом на грудях, то останнім часом контент попрямував в іншу сторону, так як виконавиця вагітна і подібні знімки з'являються не тільки на її акаунті, але і в профілі чоловіка Сергія середи.

MamaRika, instagram.com/mamarika_official/
MamaRika, instagram.com/mamarika_official/

І зараз ведучий і гуморист виклав студійне фото, на якому постав з MamaRika І заговорив про дитячі виплати. Партнери на обличчях зобразили максимальний пафос, так як, за словами Сергія, він придумав, як же заробити на квартиру. І план полягає, ймовірно, в накопиченні грошей за народження дітей. Адже за першого з них дають 41 тисячу гривень.

MamaRika, instagram.com/mamarika_official/
MamaRika, instagram.com/mamarika_official/

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Наші обличчя, коли дізналися що за першу дитину дають 41000 грн.😳 По ходу я придумав як нам заробити на квартиру😉", - пише Сергій Середа.

"10000 відразу, а потім по 860 грн кожен місяць, багато капець)", "Тим більше, на квартиру в Одесі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, вагітна співачка MamaRika потрапила до лікарні: "Все йде не за планом"

Як повідомляв Знай.ua, співачка MamaRika видала три секрети щасливої вагітності: "Вдалося не видужати"

Також Знай.ua писав, вагітна співачка MamaRika оголила животик перед пологами: "Місія здійсненна"