Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала Insta Stories, в кадрі яких її чоловік Арсен Мірзоян обідає в ресторані. Тоня жартівливо зазначила переваги свого обранця в їжі.

"Млинці з хлібом", - підписала артистка.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що подружня пара беруть участь у новому вокальному шоу "Співають всі", яке вийде вже цієї осені. Також, телеканал "Україна" оголосив імена інших експертів у шоу – це TAYANNA, Jerry Heil, Іво Бобул, Міша Романова, Віктор Павлік, Слава Дьомін, Марина Одольська, Влад Ситник, Ассія Ахат і Роман Скорпіон.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко перетворилися на молодят: зробили це посеред вулиці. Зіркова парочка пристрасно цілується, поки їх знімає на камеру старша дочка Матвієнко-Уляна.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян знайшов водоспад, захований від людських очей: навіть не вказаний на карті. Артист розмістив у соцмережі барвисті фотографії, на яких він зображений біля таємничого водоспаду Капливець.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко зайнявся новим незвичайним спортом: "Як ви все встигаєте?". Артист опублікував відео з етнографічного центру в Пирогово, де він взяв участь у забігу по смузі різноманітних перешкодах.

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.