Українка зафіксувала на відео, як дивний комунальник косив пісок на Трухановому острові, біля Пішохідного мосту.

Про "новий метод" боротьби з рослинами біля водойм написала киянка Людмила Білека на своїй сторінці в Facebook, також вона додала до своєї публікації відповідне відео.

Вона зазначила, що роботи з благоустрою відбувалися серед спекотного дня. У кадрі можна побачити, що люди в спеціалізованій формі від державної служби, косять пісок на пляжі, хоча зовсім поруч є величезні зарості трави.

"Літо. Спека. А на Трухановому острові сьогодні косять пісок. Хто в курсі, яка там екологічна чи естетична стратегія в комунальному підприємстві "Київблагоустрій"?"- написала дівчина в соцмережі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у Києві будинок "втік" від власників вплав по Дніпру: не витримав цін на квартири. Прямо по Дніпру пропливала невелика споруда, схожа на житловий будинок.

Нагадаємо, озброїлися сходами: на Франківщині лелеченя вивалилося з гнізда, рятувальники примчали на допомогу. Рятувальники допомогли повернутися в гніздо пернатому малюкові.

Як повідомляв Знай.uа, рятувальники звільнили двох пухнастих малюків з бетонних пасток-самі б не вибралися. Українські рятувальники цього тижня неодноразово надавали допомогу чотириногим друзям.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві ревнивий "Отелло" побив колишню і її супутника: забрав телефон і зник з місця злочину.