Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома) активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує численним шанувальникам закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість зізнався, що розлучається з дружиною, співачкою Slavia (Ярослава Хома) після 20 років спільного життя. Так, артист продовжує брати участь в різних шоу і проектах, крім цього Михайло режисує комедію "Де Гроші?", а також вирішив злегка змінити зовнішність, показавши результат аудиторії.

Виконавець зробив селфі в салоні власного автомобіля, примірявши блакитну сорочку, футболку з принтом і темно-синю кепку.

Шоумен зізнався, що вирішив підстригти свою фірмову бороду у вільний час і відправився до майстра, проте той не попередив і "зняв" більше, ніж хотілося б самому Дзідзьо. Співак поцікавився у шанувальників, чи личать йому такі "оновлення".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Зайшов нарешті підстригти бороду, а майстер без попередження, як зняв так зняв.

Шо скажете 🧐

забагато?"

Фолловери не пройшли повз: "Так молодше виглядаєте"," на таку спеку саме то)),і вам пасує😍"," 😍 🔥 ні, клас", " можна було б ще тришки😉 👌", " йой... най буде 😂.
Ще виросте нова️️", "от клас, круто, гарно, вам личить!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Slavia розкрила таємницю, про яку не говорила в шлюбі з Дзідзьо

А ще співачка Slavia з'явилася на людях з красенем після розлучення з Дзідзьо