Відома українська блогерка Дар'я Квіткова, яка кілька днів тому народила сина від телеведучого і "Холостяка" Микити Добриніна, розповіла про виписку з пологового будинку. Малюк і молоді батьки вже вдома.

Новий пост з'явився на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, де вона детально про все розповіла.

Це була перша ніч без допомоги медсестер, а також, четверта ніч після пологів без сну. Було шалено важко, однак, блогерка не втрачає оптимізму, і вважає, що вони обов'язково впораються з чоловіком Микитою Добриніним.

"Налагодимо режим сну і годування. Ми зараз на маленькій паніці, тому що для нас це все вперше, але з кожним днем все буде набагато легше🤍 чи є сили?Визначений. Особливо коли ми дивимося в очі нашої маленької людини і розуміємо заради чого все" - сказано під публікацією.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому, Дар'я Квіткова зазначає, що вони в стресі, однак, вони були до цього готові, і зараз неймовірно щасливі проживати кожну секунду в ролі батьків.

Показала дівчина і головну кімнату в будинку, яка була прикрашена спеціально до виписки дитини. Там можна побачити багато кульок, і кілька з них у вигляді різних тварин. Ось, можна помітити Лелеки, який зазвичай символізує появу дитини.

А вдалині кімнати зачаївся кулька у вигляді лева. Це неспроста, так як Дарина і Микита прийняли рішення назвати свою дитину Лев.

Нагадаємо, у Даші квіткової народився син, Холостяк Микита Добринін у нестямі від щастя: "Наш богатир". Пара поділилася довгоочікуваною новиною

Як повідомляв портал Знай.ua, Даша Квіткова отримала букет від незнайомця і розлютила Микиту Добриніна: "Йому можна все". Даша Квіткова святкує день народження

Також Знай.ua писав, дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова помітила недобрий знак перед пологами