В основному Telegram-канал "Чорний Список" публікує фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Якось зовсім недавно українцю з Дніпра продали морозиво "Гран-Прі" відомої торгової марки Ласунка. Ці ж ласощі робить рекламу з популярною виконавицею Олею Поляковою, а зараз замість обіцяного ріжка, морозиво просто загорнули в обгортку.
Морозиво, фото: телеграм " чорний Список"
Морозиво, фото: телеграм " чорний Список"
Або ж готові голубці з "Ашана" зберігали в собі невеликий секрет, у вигляді великої комахи, схожого на таргана або муху, крім нормальних інгредієнтів в складі.
А зараз у публікації знову заговорили про один з магазинів у Дніпрі. Погана ситуація склалася з "Сільпо" на провулку Крушельницької, 6а. там українцям продали свіжий минтай (холодолюбну рибу), але з глистами.

Глисти в рибі, фото: Telegram
Глисти в рибі, фото: Telegram

"А що буває риба без глистів? За багато років мені лише пару раз поподались без, остольные 95% з ними", "Знайдеться тонна статей про це. У природі практично не існує риби без паразитів:) але не всі вони небезпечні для нас", "Єдине, що я довіряю солоній рибі — там паразити не виживуть. У смаженої, звичайно, теж, але обробляти її доводиться ще сирої. Купіть першу-ліпшу сиру рибу і перевірте, там будуть глисти. Головне щоб не прям такі, як на фото", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українцям продали улюблений ріжок Олі Полякової без вафлі: "Намазали обгортку шоколадом"

Як повідомляв "Знай.ua", українець пообідав голубцями з мерзенною начинкою, вусики і лапки: "Це регулятор кислотності"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай.ua писав, українці впарили "безсмертне" печиво: навіть етикетку не замінили