Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість записав ролик для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де за Віталієм вже стежать понад 1500 осіб.

Так, артист виставив відео, на якому позував у знімальній студії із зірковою колегою, кумою Дзідзьо Олею Цибульською. Разом виконавці танцювали під нову композицію Козловського "Доктор" і робили вигляд, що нібито лікують один одного.

Ольга і Віталій жартівливо намагалися поставити один одному уколи, надягали на шию тонометр, Цибульська навіть намагалася зробити співакові непрямий масаж серця, стрибаючи на ньому зверху.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію. Найвідданіші шанувальниці навіть почали жартувати, що полікувалися б у такого доктора: "Ну якщо такий доктор буде мене лікувати, то терміново вилітаю з Венеції, щоб не запізнитися на прийом до вас!!! 😂😂😍😍😍❤️", "Такі смішні🤣 🤣 🤣 👍 👍 👍", " щодня лікуюся❤️❤️❤️❤️", "Доктор, я б полікувалася у вас☺❤️"," Браво❤️".