На сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про столичних рятувальників, які вирішили здійснити мрію маленького хлопчика.
Таким чином вирішили урізноманітнити існування позитивом, адже зараз всі ЗМІ переповнюються будь-якими проблемами або страшними новинами. А 15 липня 2021 року, за ініціативою лікарів дитячої лікарні НДСЛ "Охматдит", в черговий раз виконали добру традицію.

ДСНС України, фото: Facebook
ДСНС України, фото: Facebook

Вона полягає в тому, що кожна виписана з лікарні дитина може провезти в дзвін, щоб поділитися з усіма особистою перемогою над хворобою. І в цьому центрі знаходився хлопчик, який мріє стати пожежником. Ярослав переміг недугу, тому рятувальники не змогли залишитися вбік і зустріли малюка на пожежній машині.

ДСНС України, фото: Facebook
ДСНС України, фото: Facebook

"Пожежники радо привітали нашого юного героя з випискою і навіть дозволили покерувати справжнім бойовим пожежним автомобілем. Згодом, Ярослав мав можливість навіть загасити свою першу умовну пожежу. Сподіватися.. Хоча ні, ми впевнені, що цей захід дозволив маленькому хлопчикові остаточно повірити в свої сили і йти вперед не озираючись назад", - йдеться в публікації.

А в подарунок залишили Ярославу каску та іграшковий пожежний автомобіль.

Нагадаємо, 12-річна героїня врятувала чотирьох дітей під час потопу на Закарпатті: ризикнула життям, не замислюючись

Як повідомляв "Знай.ua", рятувальники звільнили двох пухнастих малюків з бетонних пасток - самі б не вибралися

Знай.ua писав, озброїлися сходами: на Франківщині лелеченя вивалилося з гнізда, рятувальники примчали на допомогу