Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Арсен Мірзоян, який виступає її чоловіком, теж викладає всякі матеріали, коли заніматся спортом (плаває в басейні, грає в волейбол на пісочку або в залі, і бігає вранці). Якийсь час тому виконавиця вже показувала, як же виглядає нове пісенне шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна".

Тоня Матвієнко з мамою, фото з Instagram
Тоня Матвієнко з мамою, фото з Instagram

У Stories, і звичайних публікаціях Антоніна демонструвала чоловіка, і інших зірок шоу-бізнесу з України за стійками з червоною кнопкою. А зараз Матвієнко опинилася в об'єктиві саунд-продюсера, сина Дмитра Коляденка і музиканта групи Kadnay Філіпа.

28-річний хлопець виявив захоплення співачкою, заявляючи, що готовий спостерігати за нею годинами.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Улюблена Антоніна Матвієнко, готовий спостерігати годинами за тим, як вона слухає музику))", - пише Філіп Коляденко в Stories.

Виконавець продемонстрував, як жінка мовчки сидить, поки інші зірки стоять, плескають і підспівують невідомому українцю на сцені під час звучання пісні "Антитіла - TDME".

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зареготала через дивну пристрасть Арсена Мірзояна: млинці з хлібом

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко налякала "талантом", Арсен Мірзоян не підозрював: "Не викручуй мені руки"