Доymка народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала Insta Stories з відпочинку зі своїми подругами. Дівчата зупинилися в заміському порту відпочинку "Navy" біля Київського моря, в якому проходять різні заходи та концерти. Також, там є зони біля басейну, ресторани та інші розваги.

Варто зазначити, що 16 липня о 19:00 в цьому комплексі виступатиме реп-виконавець Jah Khalib, тому, є припущення, що Тоня з подругами вирушили на його концерт.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко перетворилися на молодят: зробили це посеред вулиці. Зіркова парочка пристрасно цілується, поки їх знімає на камеру старша дочка Матвієнко-Уляна.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян знайшов водоспад, захований від людських очей: навіть не вказаний на карті. Артист розмістив у соцмережі барвисті фотографії, на яких він зображений біля таємничого водоспаду Капливець.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Тоні Матвієнко зайнявся новим незвичайним спортом: "Як ви все встигаєте?". Артист опублікував відео з етнографічного центру в Пирогово, де він взяв участь у забігу по смузі різноманітних перешкодах.

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дітям свято на канікулах: їжте, поки мама не побачила.