Пропонуємо вам ознайомитися зі списком дуже непопулярних, але неймовірно красивих і крутих місць на морі, де обов'язково варто побувати.

Зараз топ - 5 нинішніх українських курортів включає в себе Залізний Порт, Кирилівку, Бердянськ, Коблево і Затоку, якщо аналізувати останні запити користувачів. Але все ж можна побалувати себе різноманітністю.

Пляж біля моря, фото з pxhere
Пляж біля моря, фото з pxhere

Наприклад, Тендрівська коса в Херсонській області дарує блакитну прохолодну водичку з різноманітною фауною, де можна ознайомитися з "дикістю", при відсутності інфраструктури та готелів. Через що потрібно на місці в Очакові, Херсоні або Залізному Порту домовлятися про катер, який ходить туди не систематично.

Тендрівська коса, скріншот: Youtube
Тендрівська коса, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Далі придивіться до Бірючого острова на Азовському морі, куди можна дістатися на катері або по суші з Кирилівки. Тут інфраструктура трохи розвинена, бо є готелі, красиві пляжі, пейзажі і навіть екскурсії. На цьому ж морі є Білосарайська коса з Національним природним парком "Теотіда", і Юр'ївка зовсім поруч з невеликою кількістю людей, дикими пляжами і спокійною атмосферою.

Білосарайська коса, скріншот: Youtube
Білосарайська коса, скріншот: Youtube

Тепер перенесемося до Тузлівських лиманів в Одеській області, які дарують дивовижні види, лікувальні грязі на окремих територіях і риболовлю. Або ж до Приморського, найпівденнішого курорту Бессарабії з дегустацією вин, кайт-серфінгом, парасейлінгом або віндсерфінгом.

Тузловські лимани, скріншот: Youtube
Тузловські лимани, скріншот: Youtube

Нагадаємо, нашестя медуз псує українцям відпочинок, люди буквально проклинають щодня: "Просто стоять на березі..."

Як повідомляв "Знай.ua", сміливі дельфіни закохали в себе українців - так виглядає свобода: грають, як діти

Знай.ua писав, загадкова підводний човен часів Другої світової спливла на поверхню: на ній в 1944 загинули 22 людини