Пропонуємо вам ознайомитися з шикарнрецепт кабачків в гострому соусі для консервації.

Для цього нам знадобляться такі інгредієнти, такі як три кілограми кабачків, три одинички моркви, один гіркий перець, 100 грамів часнику, склянка оцту (9%), стільки ж рослинного масла і цукру, а також дві столові ложки солі.

Кабачки, скріншот: Youtube
Кабачки, скріншот: Youtube

Приготування починається з банок і кришок, які в обов'язковому порядку потрібно вимити і простерилізувати, щоб в майбутньому не було ніяких проблем. Потім беремо кабачки, вимиваємо їх і нарізаємо скибочками, або ж тонкими кружечками, як вам буде зручніше.

Часник і моркву прокручуємо через м'ясорубку, і на наступному етапі займаємося маринадом. Для нього буде потрібно просторий таз, куди згодом слід вилити оцет, рослинне масло, а також засипати цукор і сіль. Поставити посуд на середній вогник і довести до кипіння.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Кабачки, скріншот: Youtube
Кабачки, скріншот: Youtube

Потім додати в суміш прокручений часник з морквою, і продовжити варити маринад протягом п'яти хвилин. Далі викладаємо в маринад нарізані раніше кабачки. Варіння триває протягом ще двадцяти п'яти хвилин на невеликому вогні, але враховуйте час з моменту закипання. Готові кабачки в гострому соусі відразу ж розкладаємо в гарячі стерильні банки, закочує їх кришками і вкутуємо в ковдру до повного охолодження.

Набір продуктів зазначений на самому початку дозволить вам приготувати три літри консервованих кабачків.

Кабачки, скріншот: Youtube
Кабачки, скріншот: Youtube

Нагадаємо, низькокалорійні чебуреки з кабачків збережуть вашу фігуру: всього пару інгредієнтів

Як повідомляв "Знай.ua", ароматний абрикосовий пиріг від зірки "МастерШеф" Катерини Пєскової: "Точно сподобається ласунам"

Знай.ua писав, шашлик з грибів на мангалі: рецепт для тих, кому не хочеться витрачатися на м'ясо