Історія їхнього знайомства тягнеться ще із 2006 року, коли вони зустрілися на зйомках фільму «1000 і одна ніч». Незважаючи на те, що Халіт був у стосунках, кохання перемогло і відтоді пара нерозлучна.

Уже у 2009 році закохані одружилися і щодня нагадують один одному про неймовірні почуття. За роки, які вони разом у пари народилися двоє синів – старший 11-ти річний Алі і меншенький Хан, якому всього рік.

Не дивлячись на це, Бергюзар знову вагітна і подружжя готується стати багатодітною родиною. Щоправда тепер у пари нарешті народиться дівчинка, яку вони так давно хотіли. Про це стало відомо із світлин, які оприлюднила Бергюзар Корель у своєму профілі у соцмережі.

Зауважимо, що 51-річний Халіт Ергенч, який так неперевершено зіграв султана Сулеймана у популярному телесеріалі "Величноге століття" та його дружина – активні користувачі соціальних мереж. У своїх профілях вони регулярно діляться світлинами де показують особисте життя та сцени із проектів, де беруть участь.

Цього разу Бергюзар оприлюднила миле фото, на якому вона позує у купальнику із тигровим принтом, який чудово підкреслює вагітний животик. Халіт на фото також є. Він ніжно обіймає дружину.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Дату народження донечки пара поки що не повідомляє. Вагітність внесла свої корективи і повністю змінила плани акторки , яка на той час уклала контракт і працювала над зйомками серіалу. Щоб народити здорову дитину, їй доводиться жертвувати кар'єрою.

Нагадаємо, Зірку "Величного століття" Мер'єм Узерлі запідозрили у пластиці, єдиний кадр викрив правду: "Нескладно впізнати

Також Знай.юuа писав Дружина султана Сулеймана з "Величного століття" без сорому роздяглася і показала вагітний живіт: "Нам пощастило..."

Як раніше повідомляв Знай.uа Султан Сулейман з "Величного століття" стане багатодітним батьком, дружина Халіта Ергенча щаслива