З Донбасу, де в ці дні українські захисники в повному обмундируванні захищають рідну землю від ворога, прийшли дуже важливі новини. Тут позиції окремої механізованої бригади "Холодний Яр" захищає піхотинець Олексій Шумський, який впевнений, що якщо кожен військовий займатиметься своєю справою, то зміни в армії пройдуть швидше.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС в мережі Facebook.

Командир Олексій, фото: Facebook
Командир Олексій, фото: Facebook

"Якщо раніше на фронт йшли мрійники, зараз прийшов час прагматиків. Тих, хто зважити всі за і проти і зрозуміти, для чого конкретно треба йти в ЗСУ. Не з романтичних міркувань, а для того, щоб важко працювати, постійно вдосконалюватися. Іноді треба вимикати своє особисте. Розуміти, що працюєш в команді заради спільної мети-нашої перемоги!", - каже Олексій.

Також Олексій розповів, як необхідно виконувати своїм робочі обов'язки, щоб у ЗСУ були якісні зміни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Я прийшов працювати, не відбувати термін контракту, а старанно виконувати свої завдання. Якщо кожен на своєму місці буде добре робити свою справу - від солдата до офіцера, тоді позитивні зміни в армії проходитимуть швидше.", - підкреслює він.

Раніше повідомляли, український воїн-медик загинув на Донбасі, побратими увічнили у віршах: "Твої руки рятували життя".

Як повідомляв Знай.uа, троє бійців їхали забирати друга, який підірвався на міні, і загинули самі: імена та історії героїв.

Знай.uа писав, "Моря у нас не було. Але я завжди хотів стати моряком": права рука командира Євген зізнався, на що пішов заради служби.