Стало відомо, що візит президента України Володимира Зеленського до США може не відбутися.

Про це повідомляє ZN.UA, посилаючись на свої джерела.

Повідомляється, що спочатку візит глави держави в США був запланований на липень, про це не раз повідомляла українська сторона після телефонної бесіди Зеленського і Байдена. Тепер же зустріч президентів України і США пройде в серпні.

За інформацією ZN.UA, ще після першого телефонного спілкування глави ОПУ Андрія Єрмака із заступником держсекретаря Вікторією Нуланд в червні сторони три рази узгоджували тексти своїх повідомлень (пам'ятаючи про конфуз Банкової, невірно передала сенс бесіди Зеленського з Байденом на сайті президента України і приписала главі Білого дому підтримку надання Україні ПДЧ в НАТО).

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Так, під час цих погоджень, як повідомляють джерела, американська сторона викреслила слово "липневий" з українського повідомлення, в якому йшла мова, що Єрмак і Нуланд обговорювали майбутній візит президента України Володимира Зеленського в США.

Тепер же Вашингтон пропонує Києву провести цей візит в кінці серпня, але до Дня Незалежності України, це, в свою чергу, викликає крайнє невдоволення української сторони.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський опублікував важливий для суверенітету України документ: "підтримала абсолютна більшість". Декларацію підтримала абсолютна більшість у верховій раді

Як повідомляє портал «Знай.иа» Володимир Зеленський пообіцяв українцям реальну судову реформу:"не для галочки". Президент рішуче налаштований змінити судову систему в країні

Також «Знай.иа " писав, що Володимир Зеленський зробив заяву про катастрофу пасажирського Boeing на Донбасі: "істина буде встановлена". Президент Володимир Зеленський вшанував трагічну подію, яка сталася сім років тому в небі над Україною.