В РНБО анонсували посилення карантину в Україні. При цьому в'їзд з деяких країн можуть обмежити.

Про це Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов сказав на брифінгу за результатами засідання РНБО 16 липня.
Так, Олексій Данілов анонсував, що в Україні найближчим часом введуть "більш жорсткі карантинні заходи". При цьому, які саме це будуть заходи, він поки не уточнив. За його словами, зараз в деяких країнах, особливо в тих, де проходив чемпіонат Євро-2020, стався спалах коронавірусу.

Олексій Данилов, скріншот з відео
Олексій Данилов, скріншот з відео

"У нас на жаль проходять великі масові заходи, такі як фестиваль Atlas Weekend, у нас сьогодні дуже багато людей відпочиває на морі. Ті, хто сьогодні знаходяться в місцях скупчення людей, перші в зоні ризику. Тому найближчим часом Кабмін за дорученням РНБО введе більш жорсткі заходи", - сказав Данілов.

Данілов додав, що які це будуть обмеження, згодом має повідомити голова МОЗ Віктор Ляшко. Зараз же секретар РНБО уточнив, що вони точно стосуватимуться в'їзду з країн, де зараз поширюється штам "Дельта".

Олексій Данілов, кадр з відео
Олексій Данілов, кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Центр громадського здоров'я прогнозує, що нова хвиля епідемії COVID-19 може початися вже восени. Однак Данілов впевнений, якщо не дотримуватися правил, то це трапиться набагато раніше.

Нагадаємо, раніше у МОЗ розкрили діагноз загиблого після вакцинації українця: винен не Pfizer

Як повідомляє портал Знай.ua штам коронавірусу" Дельта " вже в Україні: симптоми і хто в зоні ризику

Також Знай.ua писав, що боїшся голки? Немає проблем! Вчені заявили про вакцину проти коронавірусу у вигляді звичайного спрею