Відома російська співачка українського походження, 48-річна Наташа Корольова досить активна у соціальних мережах. В instagram за її життям стежить 1.4 мільйона людей, тому вона часто ділиться з ними новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Наташа Корольова показала, як разом з сином проводить вихідні на дачі. При цьому вона зазначила, що цього разу вдалося провести день слухаючи гарну музику та з корисною роботою на дачі.

Наташа Корольова, фото з instagram
Наташа Корольова, фото з instagram

"Вихідні на дачі, що може бути краще !!! Дивіться в ефірі @muztv наш Вдалий чарт де ми з Архипом @grek_grex проводимо з користю час на дачі і слухаємо наймодніші треки цього літа !!!", - зазначила Корольова.


На фото Наташа Корольова позує разом з сином. Зірка одягла квітчасту сукню та пов'язала на голову червоний бант. Для фото у руки вона взяла садову скульптуру.

Син Корольової вдає ніби везе тачку з рослинами, при цьому він одягнув білу футболку з шортами такого ж кольору та акцентну сорочку з яскравим принтом.

Нагадаємо, Наташа Королева з Тарзаном показали, що таке " бомж-стайл": "Краще б мішки з целофану наділи"

Як повідомляв Знай.ua, мама Наташі Корольової зізналася, чим її засмучує Тарзан: "Я помічаю…"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знай.ua писав, Наташа Королева розповіла про перший сексуальний досвід з Ігорем Ніколаєвим: "Це був удар"