Сумнозвісна своїми витівками зрадниця України, колишня прокурорка Криму і ексдепутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська продовжує дивувати як росіян, так і українців, а також тих українців, які живуть в окупованому Криму.

Поклонська вирішила прокоментувати статтю Володимира Путіна "про історичну єдність росіян і українців", яка нещодавно з'явилася на сайті Кремля.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Я народилася і виросла в прекрасній Україні і люблю цю країну всією своєю душею. Але тільки в Росії я можу жити вільно, дбайливо зберігати пам'ять предків, їх традиції і культуру. Тільки в Криму, захищаючи людей, закон і порядок після державного перевороту в Києві, я з гордістю змогла надіти свій офіцерський кітель і виконати свій прокурорський обов'язок, не підкоряючись злочинцям, які захопили владу в Україні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мій Президент Володимир Путін говорить про те, що росіяни і українці — один народ, і це так! Я не можу відірвати від себе одну частину і сказати, що вона інша — російська, а перша — українська. І Росія, і Україна живуть в мені, як у багатьох моїх співвітчизників в Україні та Росії.

Керівники України з чудовою акторською майстерністю на відмінно виконують завдання з поділу людей. До подій 2014 року по-справжньому творча людина Володимир Зеленський показував добре кіно про один народ — українців і росіян. Ставши Президентом України, обтяживши себе серйозними політичними зобов'язаннями, змушений крутити інше "кіно" і вносити ворожнечу між нами для однієї мети — посіяти ненависть і змусити забути своє коріння, заповіти предків і повірити в іншу історію, іншу віру... І це шлях до самознищення, до втрати української нації як частинки великої слов'янської давньоруської родини.

Для мене важливо було почути від нашого Президента, що "Росія ніколи не була і не буде "анти-Україною". А якою бути Україні - вирішувати її громадянам".", - пише Поклонська.

Раніше повідомляли, Наталія Поклонська показала свою кицю і заявила, що за нею стежать: "Всюди...".

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Поклонська згадала прокурорські таланти заради затопленого Сімферополя: "Навіщо такій владі Крим?".

Знай.uа писав, "Не знаю закону": Поклонська, навіть після затоплених Ялти і Сімферополя, взялася звинувачувати Україну.