Німеччина і Данія дозволили в'їзд туристам з України. Щоб відвідати ці країни, потрібно зробити вакцинацію і показати негативний тест на COVID-19.
Тепер, українці зможуть їздити до Німеччини без обмежень з негативним тестом, у разі повної вакцинації. Але поїздку можна здійснювати тільки при поважних причинах, передає "Пульс України".

Аеропорт, фото: скріншот з відео
Аеропорт, фото: скріншот з відео

Також для українцям дозволили в'їзд до Данії. Для того щоб відвідати цю країну, потрібно показати новий негативний тест на COVID-19 і здати тест по прибуттю.

Зазначимо, що раніше Словенія дозволила в'їзд мандрівникам з України.

Аеропорт, скрін, відео YouTube
Аеропорт, скрін, відео YouTube

Для українців в'їзд дозволено за умови надання негативного тесту на COVID-19 методом ПЛР (за 72 години до перетину кордону) або негативного експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2 (не більше ніж за 48 годин до перетину кордону) або сертифіката про щеплення проти COVID-19.

Нагадаємо, раніше у МОЗ розкрили діагноз загиблого після вакцинації українця: винен не Pfizer

Як повідомляє портал "Знай.ua" штам коронавірусу "Дельта" вже в Україні: симптоми і хто в зоні ризику. У хворих все частіше спостерігається головний біль, супроводжувана болем в горлі, нежиттю і лихоманкою.

Також "Знай.ua" писав, що боїшся голки? Немає проблем! Вчені заявили про вакцину проти коронавірусу у вигляді звичайного спрею

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще