Прийшли цікаві новини з висоти, швидше за все, вище 7000 кілометрів над землею. Так, доволі весела стюардеса зробила фото в літаку, повиснувши на багажній полиці, і вразила своїх шанувальників в соціальних мережах, яких кілька десятків тисяч.

Фотографія дивної пози бортпровідниці з'явився в Instagram-акаунті "cabin_crew_beauties", адміністратори якого публікують фотографії різних стюардес по всьому світу. Однак також є фото і на сторінці самої бортпровідниці sky.baby23.

Стюардеса sky.baby23, фото: Instagram
Стюардеса sky.baby23, фото: Instagram

"Розвага - частина моєї роботи", - коротко підписала свою публікацію стюардеса.

На кадрі дівчина повисла вниз головою в салоні бізнес-класу, тримаючись руками за край полиці для ручної поклажі і витягнувши голі ноги вперед до камери. При цьому бортпровідниця одягнена у синю коротку сукню з V-подібним вирізом-уніформу авіакомпанії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Стюардеса sky.baby23, фото: Instagram
Стюардеса sky.baby23, фото: Instagram

За знімками можна зрозуміти, що стюардеса нещодавно відсвяткувала 40-й день народження, що говорить про те, що її фізичній формі можна тільки позаздрити.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно в Сполучених Штатах Америки сталася ситуація з жінкою, яка покусала стюардесу під час рейсу. Тоді її довелося прив'язати до крісла і заклеїти рот, що зовсім її не зупинило, продовжуючи ображати інших пасажирів, які покидали літак після приземлення.

Раніше повідомляли, дівчину дістали з літака зі зв'язаними руками і заклеєним ротом: вкусила стюардесу.

Як повідомляв Знай.uа, у літаку Чита-Москва помітили "Пісяючого хлопчика": напився і помстився.

Знай.uа писав, пасажирський авіалайнер здійснив жорстку посадку майже без шасі, на борту 60 осіб: "Лежати, лежати...".