На аукціоні в Японії коробку черешень вищого сорту більш, ніж за 4 тисячі доларів.

29 червня на ринку Хатінохе на аукціон було виставлено двадцять шість коробок черешні Juno Heart і 13 коробок Aomori Heartbeat, передає портал The Manchini.

Після початку торгів маклери стали підвищувати ставки на товари. У підсумку оптовий продавець фруктів і овочів з компанії Nagatsuka Seika виграла торги, заплативши за коробку черешні 450 тисяч ієн. Це чотири тисячі американських доларів.

Черешня, скріншот із відео
Черешня, скріншот із відео

Багато людей дивуються їх розміру і солодкості. Хоча при цьому є багато людей, які досі не знають про ці черешні, тому я хотіла б представити їх всій країні
, - розповіла оптовий продавець Кіоко Нагацука, яка придбала цей сорт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Дана покупка є найдорожчим придбанням черешні в світі.

Сорт черешні Juno Hearts вивели в префектурі Аоморі. Він відомий високим вмістом цукру: в кожній ягоді його питома кількість близько двадцяти відсотків. Ця черешня з'явилася на ринку в 2019 році. Ягодам мають діаметр більше 31 мм і гарний колір і блиск.

Нагадаємо, раніше сезон черешні відкритий: де ягоду можна купити найдешевше - від 59 до 500 грн.

Як повідомляє портал «Знай.uа» рахунки за комуналку зросли на 35%, подорожчали гречка, м'ясо, картопля, буряк та інші продукти.

Також «Знай.uа» писав, що картопля, кабачки та огірки: які овочі на українському ринку коштують дорожче, ніж у Польщі.