Популярний український актор, гуморист, а також глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників різними фотографіями і відео з гумором на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,3 мільйонів чоловік.

А зараз відомий кормік, а також ведучий першого сезону Improv Live Show прийшов на проект, але вже в якості зіркового гостя разом з дружиною. Чоловік розповів про першу зустріч з дружиною Ксенією, з якою минулого тижня він відзначав 14 років шлюбу. Тепер Євген виховує двох діточок, і зі старшою - Варварою - прийшов у студію на зйомку.

Євген Кошовий, фото: пресслужба "Нового каналу"
Євген Кошовий, фото: пресслужба "Нового каналу"

"Як такого знайомства не було, ми сиділи один навпроти одного за столом і мовчали. З відкритим ротом дивився на Ксенію, бо закохався з першого погляду. На той момент я був уже відомим, але для неї це нічого не значило", - зізнався Кошовий.

І потім зазначив, що спочатку не викликав відповідних почуттів, бо дівчина спокійно пару раз подивилася на нього і продовжила спілкування з подругами. Але згодом, через три місяці після цієї зустрічі, гуморист написав їй, а потім на телепередачі, на всю Україну повідомив, що має кохану жінку у своєму житті, але жодного разу з нею не був на побаченні.

Євген Кошовий, фото: пресслужба "Нового каналу"
Євген Кошовий, фото: пресслужба "Нового каналу"

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Все дійшло до того, що зустріч між ними відбулася через півтора місяці, на презентації сайту балету Freedom, куди Кошовий прийшов з великим букетом квітів, подарованим далі Ксенії.

"Не підеш – тоді більше не приходь", - заявила майбутня дружина актора після запрошення Євгена в ресторан з людьми, яких він не знав.

У підсумку він не зміг відмовити і провів у закладі разом з коханою дівчиною протягом 12 місяців, після яких почалися якісь стосунки.

Євген Кошовий, фото: пресслужба "Нового каналу"
Євген Кошовий, фото: пресслужба "Нового каналу"

Нагадаємо, Євген Кошовий з "Кварталу 95" застряг у неприємному місці: зв'язок обривається, не можуть допомогти

Як повідомляв Знай.ua, Євген Кошовий з кварталу показав, як подорослішала донька: "Просто модель"

Також Знай.ua писав, Євген Кошовий з кварталу показав своє "козацьке меню": таким перекусом можна нагодувати всю сім'ю